A Széchenyi Társaság díját vehette át Dobson Tibor tű. vőrgy. 2021. szeptember. 27. 09:26

A Széchenyi Társaság gróf Széchenyi István 230. születésnapján, 2021. szeptember 21-én 16 órakor tartotta meg hagyományos ünnepségét, melynek keretében elismerést vehetett át Dobson Tibor tű. vőrgy., az MTSZ elnöke.

Tűz a dóci lőtéren 2021. szeptember. 20. 16:44

Riasztás érkezett 2021.09.14-én 18:37-kor, miszerint a dóci lőtéren gaz, avar ég kb 2-3000 m2- n.

MTSZ szakmai nap 2021 – beszámoló 2021. szeptember. 20. 14:54

Hatalmas siker volt az MTSZ szeptember 18-án zajló szakmai napja: összesen harminchat kiállító standjait és a szakmai bemutatókat láthatta az érdeklődő közönség, a kemping másik felében pedig a Létesítményi Tűzoltóságok „Flórián kupa” Országos Tűzoltóversenye zajlott.

XIII. Nemzetközi Hagyományőrző Tűzoltó Verseny 2021. szeptember. 07. 11:46

A XIII. Nemzetközi Hagyományőrző Tűzoltó Verseny kiírását tesszük közzé.

Sikerrel lezajlott a X. Országos Ifjúsági és a IX. Országos Hagyományos Tűzoltóverseny 2021. szeptember. 06. 09:06

Szeptember 4-5-én Tatán, ragyogó szeptemberi időben, szép eredményekkel és jó hangulatban zajlott a verseny, huszonhárom csapat, összesen kétszázötven versenyző részvételével.

Úttestre dőlt egy fa Mórahalomnál 2021. szeptember. 02. 10:22

Úttestre dőlt egy nagy méretű fa hétfőn délután Mórahalomnál, az 5512-es úton.

MTSZ szakmai nap Balatonföldváron – 30 kiállító és szakmai bemutatók sora 2021. augusztus. 29. 21:26

Mini Interschutz 2021. szeptember 18-án, Balatonföldváron. 30 kiállító, szakmai bemutatók sora, köztük számos olyan eszköz és megoldás, amelyet eddig még nem láthattunk hazánkban. A látogatókat ebéddel és a kiállítók által felajánlott nyereményekkel várják a szervezők. Mindehhez várják az online regisztrációt.

Megyei tűzoltó verseny Balástyán 2021. augusztus. 24. 09:23

Ezúton szeretnénk meghívni Önt és egyesületüket a Balástya Község Önkéntes Tűzoltó Egyesület megalapításának 70. évfordulója alkalmából megrendezésre kerülő megyei tűzoltóversenyre!