Hírek


Balástyán tartott küldöttgyűlést a Csongrád-Csanád Megyei Tűzoltószövetség

2022-02-21 09:56:03

Az összejövetelen a szövetség 2022-es feladatait is meghatározták, és ismét újraválasztották az elnökséget

Február 19-én Balástyán, a Hotel Orchideában tartotta éves küldöttgyűlését a Csongrád-Csanád Megyei Tűzoltószövetség, ahol a 24 tagszervezetből 18 képviseltette magát. Virágh István elnök beszámolt a szervezet 2021-es működéséről, az elvégzett feladatokról és a gazdálkodásról. Az összejövetelen a szövetség 2022-es feladatait is meghatározták. Utolsó napirendi pont a tisztújítás volt, és ismét újraválasztották az elnökséget.

Megválasztott tagok (zárójelben a képviselt tagszervezet):

Elnök: Virágh István (Balástya Község Önkéntes Tűzoltó Egyesület)

Alelnök: Varga Zoltán (Földeák Község Önkéntes Tűzoltó Egyesület)

Elnökségi tagok: Zsíros Tibor (Üllés Községi Tűzoltó Egyesület), Bölcskei-Molnár Zoltán (Szegvár Nagyközség Önkéntes Tűzoltó Egyesülete), Kácsor Péter (Kisteleki Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület)

Felügyelő bizottság elnöke: Kasza Gyula (ContiTech Rubber Industrial Kft. Üzemi Tűzoltósága), tagjai Rózsa Szilveszter (Polgárőr, Tűz- és Vagyonvédelmi Közhasznú Egyesület Mártély) és Ágoston István (Legrand Magyarország Villamossági Rendszerek Zrt. Üzemi Tűzoltósága).

A küldöttgyűlés végén Hallai Zsolt tű. alezredes, megyei tűzoltósági főfelügyelő adott tájékoztatást az elmúlt év káreseti statisztikáiról, külön megemlítve néhány tanulságos esetet. Köszönetet mondott az önkéntes tűzoltóknak a segítségnyújtásért, kiemelve, hogy a korábbi évekhez képest 2021-ben jelentősen nőtt a megyei öté-k beavatkozása.

(forrás: www.kistelekjaras.hu , fotó: Illin Klára)

Vissza